Algemene voorwaarden

De prijzen van de artikelen zijn exclusief verzendkosten. Bij bestelling van meerdere artikelen wordt altijd gekeken wat de voordeligste manier van verzenden is. De tarieven zijn conform de posttarieven van TNT Post. Afhalen mag ook. 

Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een orderbevestiging per mail met de bestel- en betalingsgegevens.

Artikelen blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Als ik binnen 7 dagen geen reactie of betaling van u heb ontvangen gaan de artikelen terug in de verkoop.

4 HIPPE KIDS is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen tijdens bestelling door TNT Post. Aangetekend of verzekerd verzenden is uiteraard mogelijk tegen meerkosten.

De haarspeldjes zijn met de hand gemaakt, ondanks dat er veel zorg aan wordt besteed kan het natuurlijk voorkomen dan er iets mis mee is. Laat dit z.s.m. weten dan kunnen we tot een oplossing komen. Ik kan natuurlijk geen levenslange garantie bieden dus wanneer de haarspeldjes zijn gedragen kan ik geen garantie meer bieden. De kleding die ik aanbied is in goede tot zeer goede staat. Het is echter wel gedragen kleding dus enige was en/of draagsporen kunnen voorkomen. Eventuele gebreken worden vermeld en daar zal de prijs ook op afgestemd zijn.

Wanneer een artikel niet aan de verwachtingen voldoet mag het geretourneerd worden. Dit kan binnen een termijn van 2 dagen na ontvangst en mits ik van te voren op de hoogte ben gesteld. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

© 2009 - 2021 4 HIPPE KIDS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel