Algemene voorwaarden

4 Hippe Kids staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij bestelling van meerdere artikelen wordt altijd gekeken wat de voordeligste manier van verzenden is. De tarieven zijn conform de posttarieven van PostNL. Afhalen mag ook.

Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een orderbevestiging per mail met de bestel- en betalingsgegevens. U kunt veilig betalen via iDeal of zelf vooraf overmaken via bankoverschrijving. 4 Hippe Kids gaat over tot verzending van de bestelling als het bedrag op de rekening is bijgeschreven. Indien voorradig wordt je bestelling, op werkdagen, binnen 24 uur verzonden. Zie ook Levering en verzending.

Artikelen blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Als ik binnen 7 dagen geen reactie of betaling van u heb ontvangen gaan de artikelen terug in de verkoop.

4 HIPPE KIDS is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen tijdens bestelling door PostNL. Aangetekend of verzekerd verzenden is uiteraard mogelijk tegen meerkosten.

De haarspeldjes zijn met de hand gemaakt, ondanks dat er veel zorg aan wordt besteed kan het natuurlijk voorkomen dan er iets mis mee is. Laat dit z.s.m. weten dan kunnen we tot een oplossing komen. Ik kan natuurlijk geen levenslange garantie bieden dus wanneer de haarspeldjes zijn gedragen kan ik geen garantie meer bieden.

Wanneer een artikel niet aan de verwachtingen voldoet mag het geretourneerd worden. Dit kan binnen een termijn van 2 dagen na ontvangst en mits ik van te voren op de hoogte ben gesteld. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van 4 Hippe Kids beeld- of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2023 4 HIPPE KIDS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel