Over mij

Ik ben Nathalie Haakman, het gezicht achter 4 Hippe Kids.

Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen. Naast mijn parttime baan vind ik het ook erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik ben begonnen met het maken van haarspeldjes en oorbellen voor mijn eigen meiden en vanwege de reacties op het schoolplein en de daaropvolgende bestellingen heb ik besloten om een webwinkel te beginnen.

Om het zo exclusief mogelijk te houden maak ik geen grote partijen. Ik heb meestal maar 1 of 2 artikelen op voorraad. Wil je net een andere kleur of een andere samenstelling dan zit er wel een levertijd aan vast en het artikel moet nog wel door de groothandel te leveren zijn.

Om het assortiment zo uitgebreid mogelijk te maken ben ik steeds bezig met nieuwe ideeën. De armbanden van fimoklei en de armbanden van neonkralen met snorren zijn hier een voorbeeld van. Op dit moment bied ik ook kleine partijen aan van hippe merken zoals J.i.P., Lief! Lifestyle, Blond Amsterdam, Pakhuis Oost, Oilily, Pip Studio, Studio Ditte, Kidsonroof en Rice.

Ook probeer ik iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden via Facebook en mijn eigen Weblog. Afgelopen jaar heb ik ook 2 keer op een locale markt gestaan en dat was voor herhaling vatbaar.

Veel winkelplezier en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Groetjes Nathalie

                                                                                                                                                             

 

 

© 2009 - 2023 4 HIPPE KIDS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel